DobrodoŠli

VILA MILA

“Kraljeva odaja” (Apartman 1)

Per Night

0

Luksuzna soba sa oslikanim plafonom i anitikvitetnim nameštajem Luj XVI pruža veliku udobnost i nezaboravan osećaj.

“Kraljičina odaja” (Apartman 2)

Per Night

0

Luksuzna soba sa veoma retkim nameštajem od ptičijeg javora , oslikanim plafonom i predivnim pogledom na park.

“Kneževa odaja” (Apartman 3)

Per Night

0

Luksuzna soba opremljena anitikvitetnim nameštajem sa pogledom na dvorište i bazen.

“Princezina odaja” (Apartman 4)

Per Night

0

Veoma prostran apartman opremljen Bider Majer nameštajem sa zadivljujućim pogledom na park i velikom terasom koja pruža dodatno uživanje.

“Prinčeva odaja” (Apartman 5)

Per Night

0

Ekskluzivni apartman opremljen Bider Majer nameštajem sa sopstvenim vrtom i pogledom na park.

Luksuzne Sobe i Apartmani

Luksuzne sobe i apartmani su različitih veličina i kapaciteta sa stilski opremljenim enterijerom. Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima, besplatnu Wi-Fi mrežu, klima uređaje, mini bar, sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Visok kvalitet naših soba obećava da će vam pružiti dodatni komfor i jedinstveno iskustvo.

Lokacija

Vila Mila se nalazi na obodu predivnog parka Bukovičke Banje, okružena bujnom vegetacijom i zadivljujućom prirodom, na samo 10 min od centra Aranđelovca. Zbog toga Vila Mila svojim gostima nudi spokojan i ugodan odmor sa osećajem mira i harmonije.

Kvalitetna Usluga

Sve u Vila Mila obećava udobnost, opuštanje i umetnost. Zbog toga je ovo savršeno mesto za vaš miran, sadržajan i nezaboravan odmor.

Za uživanje i relaksaciju u sklopu Vile nalazi se Wellness sa zadivljujućim pogledom na park Bukovičke Banje. U prijatnom ambijentu uz sveće, laganu muziku i eterična ulja, obezbeđujemo privatnost i nezaboravno iskustvo koje retko gde možete naći. Vešte ruke naših masera eliminisaće stres, poboljšaće cirkulaciju i opustiće vaše mišice.

Spa / Wellness Centar

Otvoren Bazen

U predivnom ambijentu Vile smešten je bazen oko koga se nalaze ležaljke, peškiri, suncobrani i garniture za sedenje. Dok se sunčate, ispijate kafe i hladne napitke, obezbeđen vam je maksimalan komfor i udobnost.

Našu Vilu možete iznajmiti za razne prilike. Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte nas na broj: +381 60 380 0801